Insuficienta renala
Anima Insuficienta renala este o afectiune grava si trebuie monitorizata intr-un serviciu de specialitate.Tratamentul homeopatic este eficient ca terapie adjuvanta in sensul reducerii timpului de suferinta si evitarii evolutiei spre complicatii.

 


   

Insuficienta renala este o afectiune grava si trebuie monitorizata intr-un serviciu de specialitate - Nefrologie.
Tratamentul homeopatic este eficient ca terapie adjuvanta in sensul reducerii timpului de suferinta si evitarii evolutiei spre complicatii.

Imagine preluata din medicalpicturesinfo.com/

 

Apis - edeme cu aparitie rapida, oligurie, fara sete, agravat de caldura, bufeuri faciale

Kalium Carbonicum - edeme cu aparitie lenta, progresiva, la nivelul gleznelor, subclavicular, ochi. Pacientul are o istorie de infectii urinare recidivante, afectiuni cardiace si respiratorii

Arsenicum Album - evolutie lenta, periodica, edem, hipertensiune, complicatii neurologice, cardiace si respiratorii. Edemul gambelor vine in contrast cu fata care este emaciata (“tras la fata”)

Phosphorus - afectare renala si hepatica simultana, aplcabil ca adjuvant in cazurile grave cu evolutie rapida, nefropatie hemoragica, 

Barita Carbonica - aplicabil la persoanele in varsta cu tablou clinic dominat de hipertensiune arteriala, arterioscleroza, usoara dezorientare psihica.

Pumbum Metalicum -  tablou dominat de hipertensiune arteriala cronica, semne neurologice si rinichi sclerozati, mici

Aurum Metalicum - adecvat situatiei in care complicatiile ne-renale apar mai repede decat evolutia bolii renale, hipertensiune arteriala congestiva cu bufeuri faciale in ritmul pulsului, edeme ale piicoarelor cu analize renale bune.


Dr. Cadar Sorin - Medic Primar ORL, Medic Specialist Homeopatie - Clinicile Anima


Articol preluat de pe www.homeoapatie.ro

Știri
24-11-2016
Cresterea si dezvoltarea la copii  >>>


12-11-2015
Te dor articulatiile?  >>>


30-09-2015
Sedinte de Comunicare Relationala in Anima Promenada  >>>


seatbelt