Dr. Alina BadeaVrei o programare la Dr. Alina Badea?

Suna la Call Center Anima: 021. 9838

Dr. Alina Badea

Dr. Alina Badea este Medic Specialist Pneumolog cu competenta in endoscopia bronsica, absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila, Bucuresti.

In timpul dedicat pregatirii profesionale Dr. Badea a acumulat o experienta variata in medicina respiratorie dobandita atat in Romania (2010-2014) in cadrul INP Marius Nasta, Bucuresti sub indrumarea prof. Miron Bogdan cat si in Franta (2014-2015) in centrul de transplant pulmonar al Spitalului Bichat-Claude Bernard, Paris sub indrumarea prof. Herve Mal.  

In perioada 2010-2014 - membra asociata a Programului National Roman de hipertensiune arteriala pulmonara (HTP) si a echipei de dezvoltare online a Registrului National de Hipertensiune Arteriala Pulmonaira precum si membra a echipei de cercetare a metodelor de depistare a pacientilor cu factori de risc pentru a dezvolta Sindromul de Apnee in Somn in cadrul Institutul National de Pneumologie "Marius Nasta" Bucuresti, activitate concretizata prin lucrari stintifice prezentate in cadrul congreselor nationale de Pneumologie si Somnologie.

Drumul stintific medical a dus la acumularea de experienta in diagnosticul, tratamentul si reabilitarea bolnavilor cu astm bronsic, bronho-pneumonie cronic obstructiva (BPOC), sindrom de apee in somn (SAS), insufienta respiratorie severa si alte afectiuni respiratorii aflati in puseu acut de boala, post exacerbare, inainte sau dupa un transplant pulmonar sau chirurgie toracica precum si la acumularea de cunostiinte medicale aflate in exteriorul sferei pneumologice prin participarea la stagii de pregatire din mai multe domenii - stagiu in cadrul Spitalului de Pediatrie din Assiut, Egipt (2008) si stagiu in oncologia clinica in Valencia, Spania (2009).

Incepand cu anul 2016 cu entuziasm si profesionalism doamna doctor isi exercita profesia in cardul clinii noastre.

 

   

Dr. Alina Badea
Medic Specialist Pneumologie
Clinica Anima Victoriei

 

 

 

Vrei o programare la Dr. Alina Badea?
Suna la Call Center Anima: 021. 9838

Știri
24-11-2016
Cresterea si dezvoltarea la copii  >>>


12-11-2015
Te dor articulatiile?  >>>


30-09-2015
Sedinte de Comunicare Relationala in Anima Promenada  >>>


seatbelt