Astăzi, când tot mai multe sarcini zilnice ne ocupă timpul şi ne abat atenţia de la sănătatea noastră, informaţia medicală este mai importantă ca oricând. Prin intermediul reţelelor sociale din mediul online şi în interiorul clinicilor Anima, vă aşteptăm la dialog, astfel încât să aveţi toate datele necesare unor bune alegeri.


Anima

Cancerul de col uterin poate fi prevenit

Cancerul de col uterin este o problema majora de sanatate publica, in Romania reprezentand a doua cauza de deces la femei. 


Citește mai mult

Anima

Menopauza Precoce

Termenul se refera la menopauza instalata inaintea varstei de 40 ani, indiferent ca aceasta apare in mod natural sau este indusa. Este relativ frecventa (1-4% din populatia feminina), si necesita neaparat tratament substitutiv, pentru a nu duce la complicatii psihologice si fizice grave.


Citește mai mult

Anima

Cancerul de endometru

Cancerul de endometru este cel mai comun tip al cancerului corpului uterin si constituie circa 95% din toate leziunile maligne ale acestui segment anatomic.Incidenta cancerului endometrial a crescut in ultimii 50 de ani.


Citește mai mult

Anima

Bolile cu transmisie sexuala - Generalitati

Bolile cu transmisie sexuala (BTS), este un termen generic aplicat pentru o serie de boli infectioase care se transmit in special pe calea sexului vaginal,anal si oral .


Citește mai mult

Anima

Insuficienta ovariana prematura

Cele mai frecvente semne si simptome ale insuficientei ovariene premature constau in intreruperea menstruatiei - amenoree - sau in menstruatii neregulate.

Citește mai mult
 
1 |  2 | 
 
 
Știri
24-11-2016
Cresterea si dezvoltarea la copii  >>>


12-11-2015
Te dor articulatiile?  >>>


30-09-2015
Sedinte de Comunicare Relationala in Anima Promenada  >>>


seatbelt