Astăzi, când tot mai multe sarcini zilnice ne ocupă timpul şi ne abat atenţia de la sănătatea noastră, informaţia medicală este mai importantă ca oricând. Prin intermediul reţelelor sociale din mediul online şi în interiorul clinicilor Anima, vă aşteptăm la dialog, astfel încât să aveţi toate datele necesare unor bune alegeri.


Anima

OBOSEALA

OBOSEALA

Traim intr-o epoca in care cuvantul de baza este viteza.Viteza in desfasurarea tuturor activitatilor si a odihnei.Uneori insa,organismul ne semnaleaza ca trebuie sa facem ceva cu noi pentru ca apare oboseala, extenuarea.


Citește mai mult

Anima

Medicina de familie Anima

Datoria medicului de familie Anima este aceea de a coordona ingrijirile medicale de care are nevoie pacientul, avand la dispozitie servicii de laborator, investigatii functionale, si consultatii de specialitate in baza trimiterilor CAS oferite pacientilor.


Citește mai mult

Anima

Factori de risc pentru cancerul mamar

Incidenta crescuta a cancerului de san, ocupind la femei locul I in Romania, justifica cresterea amplorii preocuparilor in ceea ce priveste screeningul acestei boli care isi consolideaza pozitia si la noi in tara.


Citește mai mult

Anima

Anemia feripriva - cum o recunoastem, ce investigatii sunt necesare si cum o putem trata

Anemia se defineste prin scaderea concentratiei de hemoglobina sub valorile normale acceptate pentru un individ de o anumita varsta si sex si anume: copii 11-15 g/dl, barbati 13-17 g/dl, femei 12-15,5 g/dl.


Citește mai mult

Anima

Steroizii anabolizanti si performantele sportive

Steroizii anabolizanti sunt folositi in mod ilicit de catre sportivii de performanta si de practicanti ai culturismului.


Citește mai mult
 
1 |  2 |  3 |  4 |  5 |  6 | 
 
 
Știri
24-11-2016
Cresterea si dezvoltarea la copii  >>>


12-11-2015
Te dor articulatiile?  >>>


30-09-2015
Sedinte de Comunicare Relationala in Anima Promenada  >>>


seatbelt