Astăzi, când tot mai multe sarcini zilnice ne ocupă timpul şi ne abat atenţia de la sănătatea noastră, informaţia medicală este mai importantă ca oricând. Prin intermediul reţelelor sociale din mediul online şi în interiorul clinicilor Anima, vă aşteptăm la dialog, astfel încât să aveţi toate datele necesare unor bune alegeri.


Anima

Pancreatita cronica - boala pancreasului

Pancreatita cronica este o boala inflamatorie a pancreasului de cauze diferite, cu evolutie cronica progresiva în faze. Se caracterizeaza prin schimbari morfologice ireversibile ale tesutului pancreatic cu grda variabil de dereglari ale functiilor pancreatice exocrina si endocrina, cu durere abdominala specifica si/sau cu semne de insuficienta pancreatica
Citește mai mult

Anima

Ulcerul nu se accentueaza primavara

Exista intr-adevar opinii care sustin faptul ca ulcerul s-ar activa primavara, idee ce are la baza premisa ca dieta de primavara include mai multe cruditati care cresc aciditatea gastrica. Totusi, aceasta teorie este in mod cert depasita deoarece  obiceiurile alimentare au devenit cvasiuniforme pe parcursul unui an.
Citește mai mult

Anima

CUM SA EVITAM PROBLEMELE DIGESTIVE IN PERIOADA SARBATORILOR DE IARNA

CUM SA EVITAM PROBLEMELE DIGESTIVE IN PERIOADA SARBATORILOR DE IARNA

Sărbătorile de iarnă înseamnă mese îmbelşugate şi kilograme în plus. Deşi silueta este foarte importantă, dieta şi exerciţiile fizice sunt ultimele lucruri la care ne gândim în această perioadă.

Citește mai mult

Anima

CANCERUL GASTRIC

Stomacul este un organ in forma de litera "J" situat in abdomenul superior, rezervor pentru alimentele ingerate si implicat in digestia principiilor alimentare (vitamine, minerale, carbohidrati, proteine, lipide).

 


Citește mai mult

Anima

Sindromul Intestinului Iritabil

Sindromul Intestinului Iritabil (SII) este o afectiune frecventa a tubului digestiv. Nu este o afectiune severa, dar determina simptome deranjante si uneori greu de tratat. Reprezinta o tulburare functional intestinala...


Citește mai mult
 
1 |  2 |  3 | 
 
 
Știri
24-11-2016
Cresterea si dezvoltarea la copii  >>>


12-11-2015
Te dor articulatiile?  >>>


30-09-2015
Sedinte de Comunicare Relationala in Anima Promenada  >>>


seatbelt