Astăzi, când tot mai multe sarcini zilnice ne ocupă timpul şi ne abat atenţia de la sănătatea noastră, informaţia medicală este mai importantă ca oricând. Prin intermediul reţelelor sociale din mediul online şi în interiorul clinicilor Anima, vă aşteptăm la dialog, astfel încât să aveţi toate datele necesare unor bune alegeri.


Anima

Durerea abdominala la adult

Durerea abdominala la adult reprezinta unul dintre cele mai frecvente acuze cu care se prezinta pacientii la medic. Pentru a stabili un diagnostic corect este important sa avem o discutie amanuntita despre anumite caracteristici ale durerii si un examen clinic general.


Citește mai mult

Anima

Relatia dintre mama si copil

Din totdeauna a existat o relatie nevazuta, dar extrem de puternica intre mama si copilul ei.
Citește mai mult

Anima

Ce probleme pot aparea in timpul verii

Perioada verii este una deosebit de importanta pentru organismul uman datorita modificarilor care se petrec, organismul adaptandu-se  la temperaturile destul de ridicate.


Citește mai mult

Anima

Rinita alergică

Rinita alergică (adesea supranumită "febra fânului") este o reacţie exagerată a sistemului imunitar la particulele inspirate din aer. În mod normal sistemul imunitar protejează corpul împotriva virusurilor şi a bacteriilor prin producerea de anticorpi care să lupte împotriva acestora. În cazul rinitei alergice, sistemul imunitar începe să lupte împotriva substanţelor...
Citește mai mult

Anima

Unghia încarnată. Metode de prevenţie şi tratament

Unghia încarnată (onicocriptoza) este creşterea unghiei în ţesutul moale periunghial lateral şi inclavarea ei la acest nivel, cu apariţia fenomenelor inflamatorii (durere, tumefacţie, roşeaţă). Este mai frecventă la degetele de la picioare, în special la degetul mare.


Citește mai mult
 
1 |  2 |  3 |  4 |  5 |  6 | 
 
 
Știri
24-11-2016
Cresterea si dezvoltarea la copii  >>>


12-11-2015
Te dor articulatiile?  >>>


30-09-2015
Sedinte de Comunicare Relationala in Anima Promenada  >>>


seatbelt