Astăzi, când tot mai multe sarcini zilnice ne ocupă timpul şi ne abat atenţia de la sănătatea noastră, informaţia medicală este mai importantă ca oricând. Prin intermediul reţelelor sociale din mediul online şi în interiorul clinicilor Anima, vă aşteptăm la dialog, astfel încât să aveţi toate datele necesare unor bune alegeri.


Anima

Streptococii si copiii pe perioada iernii

Iarna este un anotimp in care intalnim o frecventa crescuta a cazurilor de infectie cu streptococ beta hemolitic de grup A, mai ales in colectivităţile şcolare sau preşcolare – grădiniţe.


Citește mai mult

Anima

Vaccinarea BCG (antituberculoasa)

Profilaxia primara a tuberculozei se face cu bacilul Calmette-Guerin (BCG), tuturor nou-nascutilor, fiind inclusa in programul national de vaccinari.


Citește mai mult

Anima

Eruptia dentara

Eruptia dentara la bebelusi apare in jurul varstei de 5-6 luni, uneori mai repede sau mai tarziu.
Citește mai mult

Anima

Ingrijirea bebelusilor in sezonul rece

Sezonul rece ne da batai de cap din pricina discomfortului cauzat de temperaturile joase, ploi, vant, scurtarea zilei, etc, discomfort atat din punct de vedere fizic cat si din punct de vedere biologic...


Citește mai mult

Anima

Bolile atopice in copilarie

Bolile atopice (eczema, astmul si rinoconjunctivita alergica) reprezinta sindromuri clinice, fiecare fiind definit de o multitudine de semne si simptome, care apar ca urmare a expunerii la alergen sau la o alta substanta. Un copil cu boala atopica produce anticorpi de tip IgE dupa ce a interactionat cu alergenii din mediu. Dezvoltarea unei boli atopice depinde atat de factori genetici cat si de...


Citește mai mult
 
1 |  2 |  3 |  4 | 
 
 
Știri
24-11-2016
Cresterea si dezvoltarea la copii  >>>


12-11-2015
Te dor articulatiile?  >>>


30-09-2015
Sedinte de Comunicare Relationala in Anima Promenada  >>>


seatbelt