Astăzi, când tot mai multe sarcini zilnice ne ocupă timpul şi ne abat atenţia de la sănătatea noastră, informaţia medicală este mai importantă ca oricând. Prin intermediul reţelelor sociale din mediul online şi în interiorul clinicilor Anima, vă aşteptăm la dialog, astfel încât să aveţi toate datele necesare unor bune alegeri.


Anima

Vizita la dermatolog obligatorie primavara si vara!

Depistati din timp leziunile care se pot transforma în cateva luni în adevarate pericole pentru sanatate!
Citește mai mult

Anima

Ciuperca Unghiilor sau Omnicoza- Preventie si tratament

Onicomicoza este o infectie a unghiilor, cauzata de ciuperci (fungi). Infectia poate afecta orice component al aparatului unghial, incluzand matricea unghiala, patul unghial sau lama unghiala.


Citește mai mult

Anima

Ce este sudamina sau miliaria?

Boala ce apare sub forma de iritatie pe piele datorita transpiratiei abundente. Se intalneste dupa bolile febri­le, dupa transpiratia produsa intr-un mediu cald si apare mai frecvent la copiii mici.


Citește mai mult

Anima

Culoarea închisă a pielii nu oferă protecţie împotriva cancerului de piele

Incidenţa melanomului în rândul populaţiei de culoare este în creştere, arată ultimele studii efectuate în Statele Unite. Doar că o piele pigmentată mai puternic nu ne protejeză de cancerul de piele. Melanomul rămâne totuşi mult mai rar întâlnit la populaţia de culoare sau hispanică, ceea ce explică eforturile sănătăţii publice de a preveni apariţia melanomului în rândul populaţiei cu piele deschisă la culoare.


Citește mai mult

Anima

Protejează-ţi pielea în locurile aglomerate

Este vremea concediilor, la munte sau la mare, în ţară sau străinătate. Oriunde ne-am duce, locurile sunt aglomerate, oameni de peste tot, copii, uneori şi animale de companie. Care este riscul să contactăm anumite boli de piele în această perioadă , care ar fi acestea şi cum ne putem proteja?


Citește mai mult
 
1 |  2 | 
 
 
Știri
24-11-2016
Cresterea si dezvoltarea la copii  >>>


12-11-2015
Te dor articulatiile?  >>>


30-09-2015
Sedinte de Comunicare Relationala in Anima Promenada  >>>


seatbelt