Astăzi, când tot mai multe sarcini zilnice ne ocupă timpul şi ne abat atenţia de la sănătatea noastră, informaţia medicală este mai importantă ca oricând. Prin intermediul reţelelor sociale din mediul online şi în interiorul clinicilor Anima, vă aşteptăm la dialog, astfel încât să aveţi toate datele necesare unor bune alegeri.


Anima

Cefaleea - Durerea de cap

In prezenta unor semne neurologice de focar, se recomanda consultul neurologic sau neurochirurgical. Computerul tomograf sau RMN-ul sunt investigatiile cele mai sensibile pentru depistarea afectiunilor cerebrale,cu mentiunea costurilor implicate destul de crescute.

Citește mai mult

Anima

Ce este apendicita acută?

Apendicita acută este inflamaţia apendicelui, organ ataşat porţiunii iniţiale a colonului – numit cec şi este situat în fosa iliacă dreaptă. Apendicele este un organ cu un bogat ţesut limfoid în special în perioada copilăriei şi pubertăţii (având rol în imunitatea organismului), dar care scade ca importanţă cu înaintarea în vârstă.


Citește mai mult

Anima

Exacerbarea astmatica, cum actionam?

Ce este si cum recunoastem exacerbarea astmatica? La pacientii astmatici apar episodic exacerbarile sau atacurile de astm, in timpul carora peretii bronhiilor se inflameaza, ceea ce duce la dificultati de respiratie, care se pot manifesta sub forma de tuse, respiratie
Citește mai mult

 
1 |  2 | 
 
 
Știri
24-11-2016
Cresterea si dezvoltarea la copii  >>>


12-11-2015
Te dor articulatiile?  >>>


30-09-2015
Sedinte de Comunicare Relationala in Anima Promenada  >>>


seatbelt