Astăzi, când tot mai multe sarcini zilnice ne ocupă timpul şi ne abat atenţia de la sănătatea noastră, informaţia medicală este mai importantă ca oricând. Prin intermediul reţelelor sociale din mediul online şi în interiorul clinicilor Anima, vă aşteptăm la dialog, astfel încât să aveţi toate datele necesare unor bune alegeri.


Anima

Alergia la Hymenoptere

Reactiile la intepaturile de Hymenoptere sunt clasificate in reactii locale normale, reactii locale mari, reactii toxice sistemice, reactii anaflactice sistemice sau si reactii neobisnuite.In multe situatii aceste tipuri de reactii apar impreuna.


Citește mai mult

Anima

Dermatita de contact alergica la nichel

Dermatita de contact reprezinta una dintre cele mai comune boli cutanate inflamatorii in lumea industrializata.


Citește mai mult

Anima

Bolile autoimune

Sistemul imunitar este un complex constituit din organe, ţesuturi şi celule cu rol în apărarea organismului împotriva agenţilor patogeni (bacterii, fungi, paraziţi, virusuri)...


Citește mai mult

Anima

Imunoterapia sublinguală, o soluţie viabilă în modificarea cursului natural al afecţiunilor respiratorii alergice

Imunoterapia specifică sau vaccinarea alergenică este o variantă terapeutică utilizată de medicii alergologi pentru a reduce reactivitatea clinică a pacienţilor alergici şi constă din administrarea gradată a unor doze şi concentraţii crescătoare din alergenii implicaţi în declanşarea simptomalogiei alergice a acestora. Este unicul tratament care se adresează direct cauzelor hipersensibilităţii alergice care stă la baza producerii bolilor alergice respiratorii ca rinita şi astmul alergic.


Citește mai mult
 
 
 
Știri
24-11-2016
Cresterea si dezvoltarea la copii  >>>


12-11-2015
Te dor articulatiile?  >>>


30-09-2015
Sedinte de Comunicare Relationala in Anima Promenada  >>>


seatbelt