Astăzi, când tot mai multe sarcini zilnice ne ocupă timpul şi ne abat atenţia de la sănătatea noastră, informaţia medicală este mai importantă ca oricând. Prin intermediul reţelelor sociale din mediul online şi în interiorul clinicilor Anima, vă aşteptăm la dialog, astfel încât să aveţi toate datele necesare unor bune alegeri.


Anima

Complicaţiile bolii de reflux gastroesofagian

Ce este Boala de reflux gastroesofagian (BRGE)? BRGE reprezintă totalitatea manifestărilor clinice cu impact asupra calitaţii vieţii determinate de refluarea conţinutului gastric (fără efort de vomă ) în esofag şi chiar în gură.


Citește mai mult

Anima

Puncţia biopsie hepatică

Ce este puncţia biopsie hepatică?

Puncţia biopsie hepatică (PBH) este o investigaţie invazivă care constă în  prelevarea de ţesut hepatic prin aspiraţie pe ac cu scopul de a evalua histopatologic structura ţesutului obţinut.


Citește mai mult

Anima

Fisura anală

Fisura anală reprezintă o leziune (o ruptură) a mucoasei rectale. Este o afecţiune frecvent întâlnită, prezentă la ambele sexe, care uneori se poate asocia cu prezenţa hemoroizilor. Fisura anală nu evoluează către cancer rectal.


Citește mai mult

Anima

Ce este Helicobacter Pylori?

Helicobacter Pylori este un bacil (o bacterie) specific uman, gram-negativ localizat la nivelul mucoasei stomacului. S-a observat ca frecventa infectarii cu Helicobacter Pylori variaza in functie de zona geograficavarsta si factori socio-economici. Astfel, daca in tarile dezvoltate infectia cu Helicobacter Pylori este prezenta la 10% dintre persoanele sub...
Citește mai mult

 
1 |  2 |  3 | 
 
 
Știri
24-11-2016
Cresterea si dezvoltarea la copii  >>>


12-11-2015
Te dor articulatiile?  >>>


30-09-2015
Sedinte de Comunicare Relationala in Anima Promenada  >>>


seatbelt