Consultatii Gratuite in Clinicile Anima

Duminică, 7 aprilie  Clincile Anima marchează Ziua Mondială a Sănătăţii prin oferirea de consultaţii gratuite tuturor celor care vor veni în Clinica Anima din Victoriei, în intervalul 9:00-14:00.

“Dorim să atragem atenţia asupra importanţei pe care o are sănătatea pentru fiecare dintre noi. La Anima punem mare preţ pe acţiunile de prevenţie, pentru că ştim că este mai uşor să previi decât să tratezi. În acest scop, Duminică, 7 aprilie, de Ziua Mondială a Sănătăţii, ţinem deschise porţile clinicii noastre din Victoriei, Anima Victoriei, unde îi aşteptăm pe toţi cei care îşi doresc o sănătate de fier. ”, a declarat Cristian Sas – Director Operaţional, Clinicile Anima.

Pacienţii clinicii şi nu numai, vor avea parte de consultaţii gratuite- in limita locurilor disponibile -  la următoarele specialităţi: Ginecologie, Endocrinologie, Dermatologie, Oftalmologie, Alergologie, Gastroenterologie, Medicină de Familie. Pe lângă aceste specialităţi, mai sunt accesibile şi următoarele servicii de Imagistica la preţ normal:  Ecografie Abdomen total, Ecografie Ginecologică si Colonoscopie.

Pentru a beneficia de acestea, toţi cei intereseraţi sunt rugaţi să se programeze sunând la numărul de telefon: 021.9838.

Tot în luna aprilie puteţi beneficia de analize de laborator plus alte servicii de specialitate la jumătate de preţ, precum:  Acupunctură, Alergologie, Pediatrie, Ginecologie, Dermatologie.

De 65 de ani Ziua Mondială a Sănătăţii se sărbătoreşte anual pe 7 aprilie, reprezentând momentul înfiintării Organizatiei Mondiale a Sănătăţii. În fiecare an se alege câte o temă, atrăgându-se astfel atenţia asupra unei probleme majore de sănătate care afectează întreaga planetă. Tema din acest an fiind: Hipertensiunea arterială ce are ca rezultat moartea a peste 9 milioane de oameni la nivel global.

Clinicile Anima prezintă în Bucureşti o reţea de 3 centre medicale principale: Anima Victoriei, Delfiului şi Nusco Tower, ce acoperă o vastă gamă de servicii de specialitate şi imagistică şi 3 clinici de proximitate: Clinica Anima Titan, Lujerului şi S-Park, dedicate serviciilor de medicină de familie şi serviciilor primare de specialitate. 

 

Vezi si alte pachete ale lunii Aprilie:


Pachete-analize-Preventie-Thumbnail       Pachet_Pearl_Small.jpg       Pachet_Alergologie_Small.jpg       Pachet_Peeling_Small.jpg       Pachet_Acupunctura_Small.jpg       Pachet_Pearl_Small.jpg       Pachet_Alergologie_Small.jpg       
Știri
24-11-2016
Cresterea si dezvoltarea la copii  >>>


12-11-2015
Te dor articulatiile?  >>>


30-09-2015
Sedinte de Comunicare Relationala in Anima Promenada  >>>


seatbelt