ANIMA promoveaza „Preventia” de Ziua Mondiala a Securitatii si Sanatatii in Munca

10,7 % plus sau minus la fondul de salarii

Clinicile Anima impreuna cu Inspectoratul Teritorial de Munca Bucuresti au celebrat Ziua Mondiala a Sanatatii si Securitatii in Munca prin organizarea unui Simpozion pe tema “Prevenirea Bolilor Profesionale”.

Printre prezentatorii de seama ai evenimentului au fost si Dl. Ciprian Georgian Dragomir - Inspectorul General de Stat, Dr .Ing. Constantin Bujor  - Inspector Sef, Dl. Vlad Cristian – Sef corp control SSM din cadrul ITM Bucuresti.

Lucrarile seminarului au fost prezentate Joi, 26.04.2013, in sala de conferinte a Liceului Matei Basarab. La aceasta reuniune de lucru au participat reprezentanti ai Ministerului Muncii, Familiei, Protectiei Sociale, Inspectiei Muncii, Directiei de Sanatate Publica, C.N.P.A.S., A.N.O.F.M., Sindicate, Mass-media si prestatori de servicii in domeniu.

Prezentarile sustinute de lectori au avut un starnit interesul audientei. Printre subiectele atinse s-au numarat “Prevenirea bolilor profesionale” cu date exacte sustinute de catre reprezentantii ITM, “Factorii de risc privind accidentarile si imbolnavirile profesionale”, “Stresul la locul de munca” exemplificat concret pe studii de caz, “Provocarile actuale ale inspectorilor de munca”, “Servicii acordate asiguratilor, sistemului de accidente de muncă şi boli profesionale” prezentate de catre autoritatile Casei de Pensii Bucuresti.

Prezenta ANIMA  a fost marcata de prezentarea Dlui Cristian Sas, Director General, care a evidentiat importanta preventiei

“Romania are una din cele ma scazute sperante de viata din UE. Este deja unanim acceptat fapul ca preventia creste calitatea vietii si speranta de viata cu pana la 10 ani. Diagnosticate la timp cancerul, bolile cardio vasculare si multe altele sunt curabile.” A avut un impact deosebit viziunea ANIMA cu privire la valorificarea C.A.S-ului pentru :” Medicina de familie la standard european, medicina de specialitate de prima clasa, paraclinice de calitate  certificata. Toate cu cost direct ZERO, pentru pacientii inscrisi la medicii de familie.”

Dl. Cristian Sas - Director General ANIMA

ANIMA este unul din liderii pietei de servicii medicale de medicina muncii cu peste 120.000 de abonati, avand in portofoliu companii ca: Carrefour Romania, Loteria Nationala, GDF, Rewe Romania, Kaufland, Profi, Mega Image, Cec  Bank, Apele Romane.

Știri
24-11-2016
Cresterea si dezvoltarea la copii  >>>


12-11-2015
Te dor articulatiile?  >>>


30-09-2015
Sedinte de Comunicare Relationala in Anima Promenada  >>>


seatbelt