Simpozion 13 iunie: Măsurile de sanatate si securitate in munca in institutiile scolare şi „stressul”

Clinicile Anima impreuna cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti va adreseaza in mod oficial invitatia de a participa si contribui in mod activ la lucrarile seminarului cu tema: SANATATEA SI SECURITATEA MUNCII IN INSTITUTIILE DE INVATAMANT ", care va avea loc in ziua de 13.06.2013, intre orele 9:30-12:30, la sala de sedinte a Liceului Matei Basarab, situat in str. Matei Basarab nr. 32-34, Sector 3.

Prezentarea se va axa pe riscurile cadrelelor didactice ce vor fi analizate de reprezentanţi ai autorităţilor publice şi jucători privaţi din domeniul serviciilor medicale la evenimentul organizat joi, 13.06.2013  de Clinicile Anima        

La aceasta reuniune de lucru vor participa reprezentanti ai  Inspectoratului Teritorial de Munca Bucuresti,  Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, Federatiei Romane de Psihoterapie, Colegiului Psihologilor din Romania si prestatori de servicii in domeniu.

Se vor  prezenta lucrari si se vor exprima pareri, opinii si puncte de vedere referitoare la tema seminarului.

ANIMA este unul din liderii pietei de servicii medicale de medicina muncii cu peste 120.000 de abonati, avand in prtofoliu companii ca: Carrefour Romania, Loteria Nationala, GDF, Rewe Romania, Kaufland, Profi, Mega Image, Cec  Bank, Apele Romane, etc.

Știri
24-11-2016
Cresterea si dezvoltarea la copii  >>>


12-11-2015
Te dor articulatiile?  >>>


30-09-2015
Sedinte de Comunicare Relationala in Anima Promenada  >>>


seatbelt