Anima deschide o noua clinica mai aproape de tine, in sectorul 4!

Anima deschide o noua clinica mai aproape de tine, in sectorul 4!

 

     Centrul Medical Anima anunta deschiderea celei de-a saptea clinici din retea, Anima Progresului, incepand cu data de 17 februarie 2014. Clinica este situata in sectorul 4, pe Soseaua Giurgiului nr.94.

 

    De luni pana vineri, intre orele 8:00 – 21:00, pacientii Anima pot beneficia de consultatii medicale de specialitate, dupa cum urmeaza: Alergologie , Cardiologie , Dermatologie , Ecografie, Endocrinologie , Gastroenteorologie , Medicina interna ,Oobstetrica Ginecologie , Oftalmologie , Orl , Psihiatrie , Reumatologie , Centru de recoltare , Urologie cat si de doi medici de familie care te vor ajuta sa intelegi importanta preventiei.

 

   Indrumat de medicul tau de familie, poti accesa consultatii gratuite sau analize de laborator, prin asigurarea ta de sanatate publica! In baza biletelor de trimitere pe care medicul de familie la care te-ai inscris ti le ofera, in clinica Anima Progresului ai acces la 10 specialitati in contract cu Casa de Asigurari a Municipiului Bucuresti, sau analize de sange in unul dintre cele mai moderne laboratoare din Bucuresti.

 

Pentru programari, va rugam apelati 021-9838 incepand cu data de 28 ianuarie.

Știri
24-11-2016
Cresterea si dezvoltarea la copii  >>>


12-11-2015
Te dor articulatiile?  >>>


30-09-2015
Sedinte de Comunicare Relationala in Anima Promenada  >>>


seatbelt