Începand din luna august 2010, clinicile Anima beneficiaza de un laborator propriu de mare capacitate

Avand 600 mp de spaţiu special conceput şi amenajat laboratorul Anima este dotat în principal cu aparatura Abbott Laboratories, lider mondial pe piaţa de diagnostic in-vitro. Cu ajutorul tehnologiilor de ultimă generaţie (familia de instrumente Architect), patentate Abbott, laboratorul poate furniza o gama largă de analize medicale cu cea mai înaltă sensibilitate şi specificitate analitică, asigurând un diagnostic corect şi precoce în numeroase afecţiuni şi maladii. Inovaţiile aduse în diagnosticul imunologic, biochimic şi hematologic permit efectuarea unor analize unice în domeniu, de un real folos şi suport în stabilirea diagnosticului de către clinician.

Cu o capacitate de procesare de până la 20.000 de pacienţi pe zi, în laboratorul Anima pot fi facute 800 de tipuri de teste şi analize.

“Acesta este probabil cel mai mare laborator din Bucureşti unde clienţii Anima pot beneficia de analize rapide, în condiţii de siguranţă şi cu rezultate concludente.” spune Robert Popescu CEO A&D Pharma

Laboratorul foloseste un sistem informatic prin care probele sunt gestionate pe baza unui cod de bare, iar rezultatele analizelor sunt disponibile online, pe site-ul www.clinica-anima.ro atât pentru pacienţi cât şi pentru medici.

Echipa laboratorului este formata din 15 medici şi biologi şi este coordonată de Dr. Carmen Stentel, medic primar medicină de laborator, cu o experienţă de peste 10 ani în spitale de stat precum Spitalul clinic „Dr. Ion Cantacuzino” unde a coordonat departamentul de imunologie şi urgenţe, dar şi în laboratoarele clinicilor private cum ar fi Medlife, CMU şi Medcenter.

Știri
24-11-2016
Cresterea si dezvoltarea la copii  >>>


12-11-2015
Te dor articulatiile?  >>>


30-09-2015
Sedinte de Comunicare Relationala in Anima Promenada  >>>


seatbelt