Clinica Anima Delfinului iti aduce zambetul pe buze

Pacientii clinicilor Anima beneficiaza din luna august 2010 de servicii stomatologice complete si performante oferite in colaborare cu clinicile Imperial Dent din Bucuresti.

Cabinetul stomatologic din clinica Anima Delfinului, situata pe Soseaua Pantelimon la numarul 245, isi asteapta pacientii pentru servicii de stomatologie generala, cosmetica dentara, endodontie, odontologie, chirurgie orala, implantologie, ortodontie, pedodontie (stomatologie pediatrica) si  parodontologie.

Clinica Anima ofera pacientilor o serie de avantaje: o consultatie generala, detartraj ultrasonic si periaj profesional, toate oferite gratuit, o data la 6 luni. In plus, o reducere de 20% va fi oferita pentru toate celelalte servicii (cu exceptia materialelor folosite), valabila pana la finalul anului 2010.

Deasemenea, clientii farmaciilor Sensiblu posesori de card Standard, Silver sau Gold, beneficiaza de o consultatie stomatologica gratuita pana la 30 septembrie 2010.

Programul clinicii Anima Delfinului si al cabinetului stomatologic este de luni pana vineri intre orele 08.00-21.00 iar sambata intre orele 08.00-16.00.

Pentru mai multe detalii si programari va rugam sa sunati la numarul de telefon 021 / 9838.

Despre Imperial Dent

Clinica stomatologica Imperial Dent este un concept franciza, cu reguli de adeziune care aduc in  prim plan calitatea,  seriozitatea si eficienta actului medical pe termen lung. Beneficiind de sisteme ultramoderne de igiena si sterilizare, generator de energie pentru siguranta pacientului, pardoseala antibacteriana, echipamente moderne si sigure, Imperial Dent se situeaza  in topul celor mai bune si sigure clinici stomatologice din Europa.

Știri
24-11-2016
Cresterea si dezvoltarea la copii  >>>


12-11-2015
Te dor articulatiile?  >>>


30-09-2015
Sedinte de Comunicare Relationala in Anima Promenada  >>>


seatbelt