A&D Pharma anunţă numirea d-lui Cristian Sas la conducerea reţelei de clinici Anima

Grupul A&D Pharma, cea mai mare activitate comercială integrată din domeniul distribuţiei, serviciilor de vânzare şi marketing şi a vânzării cu amănuntul a produselor farmaceutice din România anunţă numirea d-lui Cristian Sas în funcţia de Chief Operating Officer (COO) al Anima Specialty Medical Services.

Cristian Sas (32) se alătură A&D Pharma, după o experienţă de peste 10 ani în business development pe piaţa serviciilor medicale si a asigurarilor private de sanatate. Anterior Cristian Sas a ocupat poziţia de project manager la Allianz-Tiriac Asigurari, după 9 ani de experienţă în echipele de management ale Clinicii Polisano şi Centrului Medical Unirea, doi dintre principali jucători pe piaţa serviciilor medicale din România.

“Sunt încântat să fac parte din grupului A&D Pharma şi sunt încrezător ca voi reuşi, alături de echipa de medici, să facem din Anima un jucător important pe piaţa serviciilor medicale, oferind clienţilor noştri serviciile profesioniste de care au nevoie. Obiectivul nostru este dezvoltarea reţelei de clinici Anima, astfel încât în doi ani să fim la 10 minute de casa sau locul de muncă al pacienţilor şi să impunem pe piaţă conceptul de <<îngrijire medicală aproape de tine>> “ spune Cristian Sas, COO Anima.

“Anima, cea mai nouă linie de business a grupului A&D Pharma, are un foarte bun potenţial de dezvoltare şi sunt convins ca echipa de management va reuşi să fructifice acest potenţial, aducând plus valoare pentru pacienţi şi toate categoriile de stake-holders,” spune Robert Popescu, CEO A&D Pharma.

 

Știri
24-11-2016
Cresterea si dezvoltarea la copii  >>>


12-11-2015
Te dor articulatiile?  >>>


30-09-2015
Sedinte de Comunicare Relationala in Anima Promenada  >>>


seatbelt