Anima este partenerul G4S pentru sanatate

Anima asigura servicii medicale pentru 10.000 de angajati ai grupului G4S Romania

Anima Specialty Medical Services, divizia prin care A&D Pharma dezvolta o retea de servicii si facilitati medicale destinate clientilor corporate precum si pacientilor individuali, a semnat un parteneriat cu grupul G4S Romania, prin care cei peste 10 000 angajatii ai grupului G4S din Romania beneficiaza de servicii medicale de medicina a muncii in cadrul clinicilor Anima. Pentru localitatile din afara Bucurestiului, Anima pune la dispozitia G4S o retea de peste 130 centre medicale colaboratoare selectate pe baza criteriilor de calitate a serviciilor oferite. 

„Traversam o perioada in care atentia pentru sanatatea angajatilor ar trebui sa fie din ce in ce mai mare, avand in vedere ca dificultatile economice fac sa creasca si nivelul stresului la care sunt supusi oamenii. La fel ca si partenerii nostri stim ca sanatatea e bunul cel mai de pret, asa cum oamenii sunt cel mai important capital al unei companii. Suntem increzatori ca anjatii G4S vor aprecia pozitiv serviciile oferite de medicii buni pe care ii gasesc la clinicile Anima,” declara Cristian Sas, Chief Operating Officer Anima

In baza acestui parteneriat, angajatii G4S beneficiaza de:

-Servicii complete de medicina muncii

-Siguranta circulatiei

-Servicii medicale de uz curent

De asemenea, la fel ca toti pacientii Anima, angajatii G4S isi pot descarca rezultatele analizelor de pe site-ul Anima si beneficiaza de programari rapide la numarul 021 – 9838.

Știri
24-11-2016
Cresterea si dezvoltarea la copii  >>>


12-11-2015
Te dor articulatiile?  >>>


30-09-2015
Sedinte de Comunicare Relationala in Anima Promenada  >>>


seatbelt