Anima si Asociatia Romana de Homeopatie Clinica dezvolta primul centru national privat de excelenta in homeopatia clinica

Incepand din luna octombrie, reteaua de clinici Anima, parte a a celui mai mare grup farmaceutic din Romania, A&D Pharma, dezvolta primul centru privat de excelenta in homeopatie in parteneriat cu Asociatia Romana de Homeopatie Clinica (ARHC).

In baza unui acord de colaborare, Asociatia Romana de Homeopatie Clinica va dezvolta impreuna cu Anima un ghid de bune practici in homeopatia clinica, va asista echipa medicala in recrutarea si formarea de medici specializati in homeopatie clinica si va asista din punct de vedere academic si al dezvoltarii profesionale echipa medicala Anima.

Echipa de medici a clinicilor Anima va fi pregatita in domeniul medicinei homeopate, astfel incat pacientii vor fi tratati holistic, beneficiind de remedii individualizate, conform principiilor acestei metode.

Se pun astfel bazele Centrului National de Excelenta in Homeopatie.

“Centrul de excelenta in homeopatie clinica pe care il dezvoltam in cadrul Anima este o noutate pe piata serviciilor medicale, oferindu-le pacientilor acces la o intreaga echipa de medici specialisti care integreaza homeopatia in practica medicala clinica. Anima devine astfel prima retea de clinici private in care omul este tratat holistic si ajutat sa-si imbunatateasca sanatatea chiar si in acele cazuri in care medicatia traditionala trebuie evitata. Mai mult decat atat, Anima garanteaza accesul la medici capabili, evitand astfel cazurile in care pacientii se pot adresa unor falsi homeopati,” arata Cristian Sas, Chief Operating Officer Anima.

“De prea multi ani Terapia Homeopata este asociata cu “vrajitoria”,  cu empirismul. Medicii care aplica Terapia Homeopata sunt priviti, de prea  mult timp, ca niste “ciudati”, “vraci” sau orice altceva decat MEDICI. A venit timpul sa asezam Terapia Homeopata pe locul care i se cuvine si care este corect. Nu exista Medicina Homeopata. Exista MEDICINA. Homeopatia este doar o metoda terapeutica ce si-a dovedit valoarea si eficienta. Trebuie popularizata si inclusa in practica cotidiana medicala a oricarui medic. Astfel, alaturi de Alopatie, Chirurgie, Radioterapie, Fitoterapie, Kinetoterapie, Apiterapie, etc, Homeopatia trebuie sa devina o “arma” valoroasa a oricarui medic in lupta cu Boala spre beneficiul pacientului. Acesta este scopul ARHC” , spune Dr. Sorin Cadar, vicepresedinte al Asociatiei Romane de Homeopatie Clinica.

Știri
24-11-2016
Cresterea si dezvoltarea la copii  >>>


12-11-2015
Te dor articulatiile?  >>>


30-09-2015
Sedinte de Comunicare Relationala in Anima Promenada  >>>


seatbelt