S-a deschis Anima Nusco Tower – cea mai mare clinica din reteaua Anima

Bucureşti, România – 28 octombrie 2010 - A&D Pharma Holdings N.V. (“Grupul” sau “A&D Pharma”), compania olandeză de tip holding care deţine cea mai mare activitate comercială integrată din domeniul distribuţiei, serviciilor de vânzare şi marketing şi a vânzării cu amănuntul a produselor farmaceutice din România anunţă deschiderea celei de-a patra clinici din reţeaua Anima, în Bucureşti, după unităţile din Victoriei, Titan şi Pantelimon.

Clinica este situată in incinta Nusco Tower, pe Soseaua Pipera nr. 42 din Bucureşti, fiind astfel prima clinica Anima deschisa in nordul capitalei.

„Anima Nusco Tower este o clinica de mari dimensiuni care raspunde cererii de servicii medicale de calitate a pacientilor din zona de nord a capitalei. Venim astfel mai aproape de angajatii clientilor nostri corporate, dar si de rezidentii acestei zone. Conform strategiei noastre de business, in maxim 2 ani clinicile Anima vor fi la 10 minute de casa sau locul de munca al pacientilor. Este o reusita faptul ca dupa mai putin de 1 an de la primul anunt referitor la aceasta linie de business, am deschis deja cea de-a patra clinica Anima, cea mai mare pana in prezent si inca nu am incheiat seria deschiderilor din acest an. ” spune Cristian Sas, Chief Operating Officer Anima.

Cu o suprafata de peste 700 mp, cuprinde un centru de diagnostic, cabinete de fizioterapie si sectie de pediatrie, precum si cabinete pentru cele mai solicitate specializari: medicină generală, medicină internă, medicină de familie, cardiologie, dermatologie, ORL, ginecologie, medicina muncii, gastroenterologie, oncologie, boli de nutriţie şi obezitate, nefrologie, psihologie, psihiatrie, chirurgie, homeopatie, planning familial, alergologie, urologie, ortopedie, neurologie, reumatologie, endocrinologie, oftalmologie, pneumologie.

Programul clinicii Anima Nusco Tower este de luni pana vineri intre orele 08:00-21:00 iar sambata intre orele 08:00-16:00. Programari se pot face la 021/9838, numar unic pentru toate clinicile.

Știri
24-11-2016
Cresterea si dezvoltarea la copii  >>>


12-11-2015
Te dor articulatiile?  >>>


30-09-2015
Sedinte de Comunicare Relationala in Anima Promenada  >>>


seatbelt