Anima aduce cel mai performant aparat de tratare a afectiunilor dermatologice

Incepand cu luna noiembrie, in clinica Anima Victoriei pielea ta este vedeta ingrijirii sanatatii, beneficiind de tratamente speciale ultraperformante.

Cu totii acordam o importanta din ce in ce mai mare ingrijirii tenului si, chiar mai mult, cautam informatii despre metodele si tehnologiile folosite. Motiv pentru care, ne-am gandit sa aducem la Anima cel mai performant aparat care trateaza sau indeparteaza amenintarile la care este supusa frumusetea ta exterioara.

Cu ajutorul celui mai puternic aparat care functioneaza pe baza de laser, PALOMAR StarLux500, afectiunile dermatologice pot fi acum tratate cu o eficacitate vizibila  de pana la 70% mai mare fata de tratamentele cu alte aparate folosind aceeasi tehnologie.

Afectiunile dificile, de la leziuni vasculare, vergeturi, cuperoza si pana la acnee, rosacee sau pete pigmentare, dar si tratamentele de reintinerire cutanata, rejuvenare neinvaziva sau epilari definitive, pot fi acum abordate cu maxim de eficienta, cu rezultate in cel mai scurt timp posibil.

In functie de diagnostic, medicul Anima iti va recomanda procedurile dermatologice adecvate astfel incat sa te simti din nou confortabil in pielea ta.

Dr. Ioana Chisalita te asteapta in fiecare luni si joi intre orele 13:00-20:00 si miercuri intre orele 08:00-15:00 in clinica Anima Victoriei.

Pentru programari va rugam sa sunati la numarul de telefon 021.9838.

Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati www.clinica-anima.ro.

Nu uitati ca sanatatea e o stare de bine care se vede la exterior. Aveti grija de sanatatea dvs!

Știri
24-11-2016
Cresterea si dezvoltarea la copii  >>>


12-11-2015
Te dor articulatiile?  >>>


30-09-2015
Sedinte de Comunicare Relationala in Anima Promenada  >>>


seatbelt