Nou in Anima Victoriei: ERAD, metoda de diagnosticare si vindecare a leziunilor cervicale

ERAD - metoda de diagnosticare si vindecare a leziunilor cervicale

Incepand cu luna martie, in clinica Anima din Piata Victoriei este  disponibila o noua metoda de diagnosticare si vindecare a leziunilor cervicale de grad scazut.

Prin metoda ERAD (electrorezectia cu ansa diatermica), poate fi tratata eficient si performant o rana de col depistata in urma colposcopiei sau efectuarii testului PAP, cele doua metode fundamentale de screening.

Avantajul metodei este ca se poate face in ambulator, cu anestezie locala, este minim invaziva si nu are impact asupra viitorului obstetrical al femeii.

ERAD poate salva vieti prin diagnosticarea precoce si exacta a leziunilor precanceroase cervicale si prin extirparea lor.

Prin aceasta interventie se obtine o piesa pentru examenul histopatologic, ceea ce permite stabilirea unui diagnostic de certitidine si are si scop curativ. In cazul confirmarii unei leziuni de displazie usoara sau moderata pacienta va urma in continuare un program de screening mai riguros cu PAP si colposcopie  la 6 luni.

Metoda ERAD este disponibila prin programare la la Dr. Sanda Nafornita, in clinica Anima Victoriei. Pentru program si mai multe informatii va rugam sa sunati la 021/9838.

Știri
24-11-2016
Cresterea si dezvoltarea la copii  >>>


12-11-2015
Te dor articulatiile?  >>>


30-09-2015
Sedinte de Comunicare Relationala in Anima Promenada  >>>


seatbelt